tradició i innovació

tradició i innovació

al cor del penedès

un negoci familiar

nosaltres

Cal Ticus és més que un restaurant, és una destinació gastronòmica. Forma part de la Ruta del vi de Penedès Turisme, de l’Associació Penedès Tasta’l, de la Ruta del Xató i de l’Associació Som Sant Sadurní. A més, col·labora amb diversos cellers del territori organitzant maridatges especials.

Per damunt de tot, el Restaurant Cal Ticus és un negoci familiar amb una profunda història. L’Oriol i el Joan obren les portes de Cal Ticus per viure una experiència única, propera i emocionant. On la cuina, la sostenibilitat i la qualitat van de la mà.

El seu tracte proper i flexible, juntament amb la seva gratitud cap a la família, amics i territori permeten al Cal Ticus convertir-se en més que un restaurant, en un espai de comunitat. Aquesta gratitud s’extén a tots els que han fet possible el seu treball, des de la família i els amics fins al mateix territori que proporciona els ingredients per a les seves creacions culinàries.

Passió

Cal Ticus és més que un restaurant. L'Oriol i el Joan, que continuen la trajectòria familiar, han creat un espai de comunitat on cada client és considerat part de la gran família de Cal Ticus.

Territori

Cada plat és una expressió d'amor i dedicació a la cuina, a la terra i a la seva gent.

Qualitat

Els productes locals i ecològics són l'eix central de la seva proposta gastronòmica.

Qualitat

Els productes locals i ecològics són l'eix central de la seva proposta gastronòmica.