tripadvisor certificate

 

CERTIFICAT D'EXEL·LÈNCIA  2014 DE TRIPADVISOR

Enoturisme

  Cal Ticus Restaurant és el lloc ideal per fer una parada en la teva escapada enoturística pel Penedès. Un restaurant on podràs tastar els productes autòctons i la cuina tradicional de la zona, apostant pels productes de temporada i de proximitat.

  Fer enotursime al Penedès és submergir-se en el canviant paisatge de vinyes i assaborir una gastronomia única, que marida a la perfecció amb els vins i caves de la zona i que trobaràs en la nostra extensa carta, una de les més variades d’entre els restaurants del Penedès.

  Aquí pots conèixer de primera mà el procés d’elaboració de begudes centenàries com el vi i o el cava, visitar construccions medievals i joies del modernisme català i viure mA?ltiples festes populars com la Fil·loxera o el Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia, la Fira del Gall o el Vijazz de Vilafranca del Penedès, entre d’altres.

  vinyes

  La nostra ubicació, a Sant Sadurní d’Anoia, al cor de les rutes enoturístiques de la D.O. Cava i de la D.O. Penedès i el nostre respecte i estima pels productes de la zona és el que ens porta a oferir als nostres clients experiències enoturístiques que els permetin gaudir al màxim de la seva estada, ja sigui combinant dinars amb visites a cellers o bodegues, amb rutes guiades o amb instal·lacions museuístiques properes, com el VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya o el Centre d’Interpretació del Cava.

  En l’aposta de Cal Ticus Restaurant per la cuina mediterrània i de mercatAi??ara fem un pas per tal de donar a conèixer el millor de la nostra terra i delitar tot tipus de paladars amb diferents propostes d’activitats (dinar + visita enoturística) per a famílies, parelles i grups d’amics.

  Vine a visitar-nos i assaboreix el Penedès!